• Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven
  • Rabobank Bilthoven

Rabobank Bilthoven

Bilthoven

Locatie: Bilthoven

Programma: Stadskantoor met geldfuncties

Opdrachtgever: Rabobank Utrechtse Heuvelrug

Ontwerp: 2010-2011

Bouw: 2011-2012

Projectstatus: Opgeleverd

Toelichting: Op een duurzame manier drie panden opwaarderen en het nieuwe werken omarmen was het uitgangspunt. Het stadskantoor in Bilthoven was een van de drie locaties van Rabobank Utrechtse Heuvelrug die een facelift kon gebruiken. Resultaat is een nieuw licht interieur welke in deze lommerrijke omgeving op een groene manier de ambities van de Rababank uitdraagt.