• Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium
  • Appartementen Zeehospitium

Appartementen Zeehospitium

Katwijk

Locatie: Katwijk, Zeehospitium

Programma: Appartementen met parkeervoorziening

Opdrachtgever: Het Raamwerk

Ontwerp: 2012

Projectstatus: Ontwerp

Toelichting: Door de veranderende markt is het oorspronkelijke masterplan voor het Zeehospitium in Katwijk niet meer actueel. En is er behoefte aan andere woningen dan in eerste instantie voorzien. Omdat dit een zeer prominente plek is, met veel belanghebbenden, zijn wij gevraagd om mee te denken aan een oplossing waarbij op een efficiënte manier appartementen in het hogere prijssegment gerealiseerd kunnen worden, zonder omwonenden hun zicht op zee te ontnemen. Resultaat is deze organische vorm gemaakt van natuurlijke materialen die opgaat in het duinlandschap. Door het oorspronkelijke (goedgekeurde) masterplan als basis te pakken en hierop de diverse zichtlijnen van omwonenden te projecteren, ontstaat een blinde vlek die vervolgens de footprint van het geobouw vormt.